13/7/16

L’hotel Vilar Rural d’Arnes obté l’acreditació AMED per la promoció de l’alimentació mediterrània

L'hotel Vilar Rural d'Arnes ha rebut, aquest 21 de juny, l'acreditació AMED per la promoció de l'alimentació mediterrània, en un acte en què han participat el director de l'establiment, Xavier Jimeno, el director de l'explotació rural i de muntanya, José Antonio Martínez, el cap de cuina, Robert Obregon, i la maître M Pau Ibañez. Tots ells han rebut el certificat que els acredita com a impulsors de la dieta mediterrània i d'activitats saludables relacionades amb l'entorn natural, de mans de tècnics de l'Agència de Salut Pública de Terres de l'Ebre.

L'hotel Vilar Rural d'Arnes forma part de la xarxa SERHS de vilars rurals, junt amb el de Sant Hilari i el de Cardona, on es promou el turisme familiar en un entorn rural, amb activitats ideades per gaudir de la natura i destinades principalment als més petits.

A les Terres de l'Ebre, a més de l'acreditació AMED d'aquest establiment, n'hi ha d'altres d'acreditats, que poden oferir menús mediterranis a més de 1.400 comensals diaris entre restaurants, menjadors laborals i d'albergs juvenils.

En concret, han obtingut l'acreditació AMED més de 500 establiments, de 126 municipis, amb capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 77.200 comensals a tot Catalunya.

Per tenir més informació sobre l'acreditació AMED podeu consultar el web www.amed.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada