21/7/16

La gent gran de la Terra Alta opina sobre hàbits saludables

El dilluns 11 de juliol, dins de la reunió habitual del Consell consultiu de la Gent Gran de la Terra Alta, es va donar a conèixer, per part de tècnics del Consell comarcal i l'Agència de Salut Pública a les Terres de l'Ebre, una eina per a detectar què proporciona més benestar, des del punt de vista de salut, a la gent gran. Aquesta iniciativa es troba dins de les actuacions de la Comissió per l'Envelliment Actiu i Saludable (CEAS) a les Terres de l'Ebre.

La Comissió per l'Envelliment Actiu i Saludable (CEAS) de les Terres de l'Ebre, que lidera l'Agència de Salut Pública, està formada per tècnics de l'Administració autonòmica, local, associacions i organitzacions que treballen en l'àmbit de la gent gran i els determinants de la seva salut. A fi de tenir un coneixement més acurat de quines són les activitats relacionades amb la seva salut, amb les quals es troba millor i més actiu, s'ha elaborat una petita enquesta per conèixer les seves opinions.

·         L'enquesta es realitzarà durant els mesos de juliol, agost i setembre de 2016.

·         Va adreçada a persones majors de 60 anys. Consta d'una butlleta on es podrà marcar: la franja d'edat, sexe i un màxim de tres opcions de les proposades.

·         Les butlletes i les urnes es trobaran als establiments habituals on va la gent gran: consultoris mèdics i casals o llars de jubilats.

·         En les dates indicades, es recolliran les enquestes i es procedirà a realitzar l'avaluació. Els resultats es faran arribar als responsables de cada municipi i als membres del consell consultiu de la gent gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada