4/12/14

El Consell Comarcal de la Terra Alta millora les voreres de la Via Verda


Han finalitzat els treballs d'adequació de les voreres del traçat de la Via Verda de la Terra Alta, un projecte promogut pel Consell Comarcal de la Terra Alta i que ha estat subvencionat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La inversió efectuada ha estat de 15.000,01 euros.

Les obres que s'han portat a terme han permès una millora de les voreres en diferents trams de la Via Verda que presentaven deficiències per acumulació de terres i pedres, la qual cosa dificultava l'evacuació d'aigües pluvials en alguns dels trams. Per solucionar aquestes mancances s'han tirat endavant treballs d'esbrossada de la vegetació i de retirada de pedres i terres per condicionar les voreres per a l'evacuació de l'aigua. S'han aprofitat aquestes actuacions per solucionar problemes en altres dos punts de la Via Verda. 

La Via Verda de la Terra Alta té una longitud de gairebé 24 quilòmetres, amb: 5 estacions, 21 túnels i diversos viaductes que fan de miradors. En aquest itinerari s'han fet diverses actuacions de millora i manteniment des de l'any 2000 per tal d'adequar-lo cada dia més al seu ús per a persones amb qualsevol discapacitat, eliminant d'alguns trams les barreres arquitectòniques existents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada