4/10/14

22a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta a Prat de Comte


La vila de Prat de Comte ha acollit avui els actes de la 22a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta, esdeveniment organitzat pel Consell Comarcal i el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Prat de Comte.

Un total de 290 avis d'arreu de la comarca han participat en els actes organitzats durant tot el dia, i que han culminat amb un dinar de germanor. Durant el matí, les delegacions de gent gran arribades dels dotze municipis de la Terra Alta han visitat diferents exposicions i equipaments de la població de Prat de Comte, com el centre d'informació del Parc Natural, el forn de pa o la sala d'exposicions Joan Lahosa.

Abans de començar el dinar, s'han lliurat els guardons als primers classificats del concurs de birles de la gent gran, premis que han recaigut en Maria Mar, Lluís Marín, Juan Clua, Ramon Ayuda, Josep Peig i Josep Llop.

La Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta és una activitat anual i de caire itinerant, que va nàixer ara fa 22 anys a la població de Caseres. Prat de Comte, el municipi més petit de la comarca en nombre d'habitants, és la primera vegada que acull l'esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada