31/5/14

Tastos de vins de la Terra Alta a bord del llagut 'Lo Roget' d'Ascó

L'Ajuntament d'Ascó, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta han presentat aquest divendres el pla "Tasta el Llaüt amb DO Terra Alta". Aquesta iniciativa conjunta vol oferir als visitants una experiència singular que aglutina el turisme fluvial i de natura amb el vi de la denominació d'origen Terra Alta.

Es tracta d'uns viatges amb llagut el llagut Lo Roget pel riu Ebre, d'una durada d'entre una hora i una hora i mitja, amb degustacions de vins de la DO Terra Alta. La primera sortida tindrà lloc aquest dissabte, 31 de maig, i anirà a càrrec del celler Bernaví, de Vilalba dels Arcs.

En  total es faran set viatges entre els mesos de juny i setembre, sis de les quals a càrrec de cellers i la darrera, el 19 de setembre, auspiciada pel Consell Regulador de la DO Terra Alta. Cada sortida tindrà una capacitat de vint places i la primera ja té cobertes totes les places.

L'acte de presentació ha tingut lloc a l'embarcador d'Ascó i ha comptat amb la presència de Rafael Vidal, alcalde d'Ascó; Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, i de Jordi Rius, del Consell Regulador de la DO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada