2/5/14

Celler Batea presenta la nova línia de vins ecològics “Naturalis Mer”

Celler Batea presenta la nova línia de vins ecològics "Naturalis Mer" el pròxim divendres 9 de maig, a les 12 h, en el marc de la fira Biocultura. L'objectiu de la cooperativa és respondre a la inquietud general de consumir productes naturals i, al mateix temps, al'interès del productor de preservar al màxim el medi ambient.

Els vins "Naturalis Mer" que es presenten són un blanc jove de Garnatxa Blanca 100% -la varietat més emblemàtica i característica de la Terra Alta- i un negre elaborat amb les varietats de Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon, amb tres mesos de criança en barriques de roure francès.

El tast-maridatge estarà presentat pel xef Roger Viñas del restaurant Mainaró, amb una estrella Michelin, i anirà a càrrec del president de Celler Batea, Miquel Sangenís, i l'enòleg d'aquest celler cooperatiu, Luis Marín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada