4/4/14

No et perdis la nova jornada gastronòmica Altavins, aquesta vegada amb el Jeroni Castell i la seva recent estrella ★Michelin★


 

Un any més, com si es tractés d'una festa major, torna la data en que ens disposem a gaudir d'una nova jornada on s'ajunten les virtuts dels vins d'ALTAVINS VITICULTORS i la màgia dels plats cuinats pel restaurant Les Moles, aquest any, per arrodonir la festa, amb la consecució d'una estrella Michelin.


 

El dia 11 d' abril oferirem la 3a Jornada Gastronòmica a ALTAVINS VITICULTORS en la que maridarem els nostres vins amb un menú de 16 plats, on Jeroni Castell ens portarà a jugar novament amb els nostres sentits.

Tornarem a endinsar-nos a un món on res és el que sembla, on el que veiem pressuposa uns matisos que ni el nostre nas ni el nostre paladar ens corrobora. Altre cop en un marc inusual com és la sala d'elaboració d'ALTAVINS VITICULTORS, donant lloc a una jornada que tornarem a recordar.


 

 

D'aquesta manera volem seguir sent referent a la Terres de l'Ebre, com a firma atrevida i innovadora que no només ven vi, sinó que també la cultura de les nostres terres, donant-la a conèixer arreu del món.

Per a reserves podeu respondre aquest email o contactar amb nosaltres als telèfons 977 43 05 96 // 646 977 454.

Les places són limitades.
El preu: 75€ per persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada