Tots els establiments participants a les jornades ofereixen als seus clients, durant un mes i una setmana, uns menús tancats en què el plat principal és a base de corder, cuinat de moltes maneres diferents, regats amb vins de la DO Terra Alta, i amb degustació d'¡oli de la DOP Terra Alta. Els preus dels menús oscil·la entre els 19 euros i els 35 euros
La d'enguany és la quinta edició de les jornades, una fita que en opinió dels organitzadorssignifica la plena consolidació d'aquesta activitat. En opinió del president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, la clau de l'èxt d'aquestes jornades rau en el fet que impliquen tant el sector primari, com el de la hostaleria i el turistic. "Amb les Jornades del Corder potenciem la ramaderia comarcal, però també el vi, l'oli i la resta de productes de qualitat. A més se'n beneficien els restaurants i els establiments d'allotjament i, de retruc, la resta d'agents del sector turístic ja que el nostre client aprofita l'estada per coneixer territori", ha explicat Luz.
A banda dels restaurants, en l'edició d'enguany de les jornades, hi col·laboren fins a disset establiments d'allotjament: hotels, càmpins, apartaments i cases rurals, que ja l'any passat es van sumar a la iniciativa oferint preus avantatjosos als comensals del menú del corder.
Tot plegat es pot consultar en un catàleg de 36 pàgines en què el públic troba una fitxa completa de cada restaurant i establiment participant, el contingut dels menús, el preu, l'horari i altres informacions d'interès. La publicació es completa amb les salutacions dels organitzadors i del pregoner, Pep Sala; informació sobre els vins i els olis de la Terra Alta; informació turística i un mapa de la comarca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada