En acabar els actes oficials, que van tindre lloc a la plaça de la Vila, sota els porxos de l'Ajuntament renaixentista d'Arnes, els vint restaurants participants a les jornades van oferir als assistents una degustació de punxades (tapes), acompanyada de vins i olis de la Terra Alta.
La d'enguany és la quinta edició de les jornades, una fita que en opinió dels organitzadors significa la plena consolidació d'aquesta activitat. En opinió del president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, la clau de l'èxt d'aquestes jornades rau en el fet que impliquen tant el sector primari, com el de la hostaleria i el turistic. "Amb les Jornades del Corder potenciem la ramaderia comarcal, però també el vi, l'oli i la resta de productes de qualitat. A més se'n beneficien els restaurants i els establiments d'allotjament i, de retruc, la resta d'agents del sector turístic ja que el nostre client aprofita l'estada per coneixer territori", va explicar Luz.
A banda dels restaurants, en l'edició d'enguany de les jornades, hi col·laboren fins a disset establiments d'allotjament: hotels, càmpins, apartaments i cases rurals, que ja l'any passat es van sumar a la iniciativa oferint avantatges als comensals del menú del corder.
Tot plegat es pot consultar en un catàleg de 36 pàgines en què el públic troba una fitxa completa de cada restaurant i establiment participant, el contingut dels menús, el preu, l'horari i altres informacions d'interès. La publicació es completa amb les salutacions dels organitzadors i del pregoner, Pep Sala; informació sobre els vins i els olis de la Terra Alta; informació turística i un mapa de la comarca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada