19/7/13

Seminaris de capacitació d’agents enoturístics

Aquesta setmana han començat els seminaris de capacitació d'agents enoturístics, acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte "Treball a les 7 comarques" i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquest és el primer d'un conjunt de tres seminaris de capacitació per a la millora de la competitivitat de les empreses implicades en el desenvolupament de l'enoturisme de la Terra Alta.

 

Aquest primer seminari amb títol "Com optimitzar el patrimoni enològic pel turisme" s'orienta a les empreses vitivinícoles de la comarca, amb especial èmfasi en els cellers

productors de vi i les explotacions agràries. La seva realització  s'ha planificat per aquest  mes de juliol, en concret els dies 16, 18, 22 i 25. impartit en 4 sessions presencials de 2,5 hores de durada en horari de tarda, de les 18.00 a les 20.30 hores.

 

El passat dimarts va tenir lloc la primera de les sessions, referent a la creació de productes turístics experiencials, impartida pel sr Èric Enguita de l'empresa artcava. Aquesta sessió es va realitzar al celler cooperatiu de Batea i va permetre conèixer les  experiències d'aquest jove empresari pel que fa al turisme del vi.

 

Ahir dijous va tenir lloc el segon seminari, amb el títol la cadena de valor en l'enoturisme, al celler cooperatiu modernista de Gandesa. Aquesta segona sessió va anar a càrrec de Ferran Vidilla (Cooperativa de Falset) i Ruth troyano i es van tractar temes referents a les actituds i reptes en el turisme del vi i sobre l'oferta turística vinculada al territori.

 

Aquest seminari continuarà la setmana vinent en dos sessions que tindran lloc el dimarts 22 de juliol, al celler edetària a càrrec de Dolors Setó, Doctora de la URV i el dijous 25 de juliol a la seu del Consell Regulador de la DO Terra Alta a càrrec de Maria Solé de l'establiment Mas Llagostera de la Bisbal del Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada