19/12/12

Cinquanta-vuit establiments s'adhereixen a la Targeta Turística de la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha celebrat avui al Casal de Joves de Gandesa l'acte de presentació de la Targeta Turística Terra Alta, una iniciativa que compta amb el suport dels consellers reguladors de les denominacions del vi i de l'oli de la Terra Alta, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de l'Associació de Turisme Rural de la comarca. L'acte ha sigut encapçalat pel president comarcal, Carles Luz, i ha comptat amb la presència de representants de les organitzacions col·laboradores i dels establiments participants, que han rebut un sobre amb les targetes i les guies d'usuari.

La targeta turística de la Terra Alta, amb un format de targeta de crèdit i amb un disseny del taller de Javier Mariscal, permet gaudir de molts avantatges als turistes i visitants durant la seva estada a la contrada, com ara ofertes serveis culturals i turístics, entrades a museus i centres d'interpretació o descomptes en establiments d'allotjament i de restauració. A més, cellers i agrobotigues ofereixen els seus productes a millor preu simplement ensenyant la targeta a la persona que atén.

Un total de 58 establiments de la contrada s'han adherit a aquest projecte. En concret, es podrà fer servir a vuit empreses de serveis turístics, sis restaurants, catorze cellers, dos centres d'interpretació, catorze establiments d'allotjament, nou establiments que compten amb restaurant i allotjament, una empresa de venda d'olives, una agrobotiga, una altra de venda de productes agroalimentaris, una vinateria i una vinoteca. En tots aquests establiments, els usuaris de la Targeta Turística de la Terra Alta gaudiran d'un 10% de descompte, a excepció de l'agrobotiga i la vinoteca (5%).

Els establiments adherits posaran a la venda a partir de demà la targeta entre els seus clients al preu de 10 euros. Les persones interessades podran localitzar els punts de venda de la targeta en els establiments adherits identificats amb un logo. En adquirir la targeta, es lliurarà una guia on se n'explica el funcionament i on s'inclouen les dades dels establiments i serveis adherits. La targeta és personal i intransferible i porta el nom del posseïdor.

Més informació a: http://www.targetaturistica.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada