17/11/12

Cloenda de les Jornades de formació “Eines de RSE per a les empreses” a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta

En el marc del projecte de cooperació "Gestió Sostenible Rural: Cap a la  Consolidació de Territoris Smart", el grup d'acció local Consorci Intercomarcal  d'Iniciatives Socioeconòmiques ha organitzat les jornades de formació "Eines de RSE per a les empreses".
Cinc empresaris de les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta han  participat a les jornades que han tingut lloc els dies 25, 29 i 30  d'octubre i 15 de  novembre a Gandesa. Aquestes empreses són beneficiàries dels ajuts del  programa Leader, eix 4 del Programa de desenvolupament rural de Catalunya  2007-2013 convocatòria 2011, i participen de forma voluntària en un programa  d'implantació de criteris de responsabilitat social empresarial amb la finalitat de millorar la gestió econòmica, ambiental i social de la seva organització.
En aquestes jornades, que han estat impartides per Hunza Servicios y Proyectos SL, s'han tractat conceptes claus de la gestió econòmica com la planificació estratègica, la gestió i el control pressupostari i el manual de procediments, entre altres.
Aqueta acció ha estat finançada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada