8/3/13

Butlleti jove de la Terra Alta



 

LA PLAÇA ARTESANA AL PINELL DE BRAI

Diumenge, 10 de març

Què millor que passar el matí de diumenge entre artesania i productes de qualitat, fets per gent de les Terres de l'Ebre? Aquest diumenge, El Pinell de Brai surt a la plaça amb tot de parades per vendre i comprar la millor artesania feta per la seua gent. Productes de cuir, fusta, comèstica natural, llata, tèxtil.

FESTA DE SANTA MADRONA A ARNES 

 

Dissabte, 16 de març
9,00 hores.- Venda d'entrepans.
10,30 hores.- Venda de pastes típiques.
11,00 hores.- Missa en honor a SANTA MADRONA.
14,00 hores.- Paella popular.
20,00 hores.- Ball al casal a càrrec del duo: SATURDAY NIGHT Tot seguit disco mòbil a càrrec de l'Associació de Joves.. Hi haurà colxonetes per als nens tot el dia, i ens amenitzarà la festa la Xaranga de Paüls. Per reservar taules i cadires truqueu a l'Ajuntament. El preu del tiquet de l'arròs és de 2 €, passeu per l'Ajuntament abans del dia 13-3-2013 per reservar els vostres tiquets.

 

II Caminada per la Via Verda de la Terra Alta

Diumenge, 17 de març

Organitzada per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La sortida serà a les 9h des de l'estació de Bot, amb l'itinerari següent: Bot-La Fontcalda-Bot. Donatiu: 5 €.

 

FESTA DE SANT SALVADOR

Dia: 18 de març de 2013 .Lloc: Convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan

Dinar popular amb degustació de paella per als assistents. Durant el matí venda de dolços beneïts, la recaptació de la qual es destina a l'arranjament del Convent de Sant Salvador.

 

LA PASSIÓ A VILALBA DELS ARCS

Dijous, 28 març

21:30h Representació de la Passió pels carrers de la població

00:30h Concert Apassionats pel Vi amb Montse Castellà.

El concert estarà maridat amb vins locals i bunyols elaborats per l'Associació de Jubilats.

Entrada gratuïta. Preu del tiquet (copa + 5 degustacions): 10€

 

Dissabte, 30 març

10:00 Obertura del Mercat d'Artesania i Productes Típics. El forn obrirà les seves portes per donar a degustar el pa àzim típic de la Pasqua Jueva i podran visitar-se la Confraria de Nostra Senyora de Gràcia, l'església parroquial de Sant Llorenç, la Casa Coll i el museu rural Casa Silveri, entre altres. A més podreu fer la Ruta del Vi, degustant tots els vins dels cellers locals i el Vi de la Passió. Preu del tiquet (copa + 5 degustacions): 10€

10:30 Inici del concurs de Pintura ràpida

11:00 Tast de Vins comentat i obertura de les Àmfores del Vi de la Passió. -

11:30 Animació amb la Batucada

17:00 Representació de la Passió de Vilalba pels carrers de la Població

20:00 Lliurament dels premis del concurs de Pintura Ràpida

 

 Presentació del llibre: "El cor d'Horta- El Convent de Sant Salvador

Divendres, 29 de març, a les 18.30 hores. "El Cort d'Horta, d'Àngel Vilamajo Farré, és un recorregut històric i arquitectònic per una joia insòlita de la Terra Alta."

 

 Presentació del llibre: "L'últim Abat"  a Horta de Sant Joan

Dissabte, 30 de març, a les 18,30 hores. De Martí Gironell. L'últim abat permet reviure les tradicions, l'art, el món del vi, la gastronomia, les relacions i els interessos enfrontats en un moment convuls per a Catalunya.

  

SEMINARIS EN XARXA

Els "Seminaris en xarxa" són una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roquetes i el Consell Comarcal de la Terra Alta. Mitjançant l'aprofitament de les noves tecnologies connectarem en xarxa Roquetes i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les dues seus i possibilitant la participació activa via internet. Totes les xerrades començaran a les 19 h. L'assistència és lliure i gratuïta, però cal que us inscriviu emplenant el formulari corresponent. Per accedir al calendari de les xerrades i omplir el formulari d'inscripció podeu anar a aquest enllaç: http://territori.blogs.uoc.edu/2013/02/seminaris_xarxa_2013/

 21 de març : "Vendre per internet, com ho puc fer?". A càrrec de Joan Iglesias, enginyer en telecomunicacions i soci d'empatica.net. Lloc: Consell Comarcal de la Terra Alta, c/ de la Bassa d'en Gaire, Gandesa. També es podrà seguir per videoconferència des del Casal de Joves, carrer del Canal 11, Roquetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada